Skip to main content
V Posavju 28° C Nedelja, 3. julij 2022
09.02.2022
21:54
MRD Dobova
Foto: MRD Dobova
Dobovčani so dobili nasprotnika v osmini finala Pokala Slovenije, znan je tudi termin tekme.

Dobovčani dobili nasprotnike v pokalu

BREŽICE Dobovski rokometaši so v ponedeljkovem večeru dobili nasprotnike v osmini finala Pokala Slovenije. Ob žrebu parov še ni bilo znano, ali bodo njihovi nasprotniki Kočevci ali Izolani. Tekma med tema dvema ekipama je bila na sporedu v ponedeljek, zmage so se s 29:23 v Kočevju veselili Primorci.

V Izoli bo tekma 16. februarja

Dobovčani tako naslednjo sredo odhajajo na morje, 16. februarja bo namreč na sporedu tekma RD Butan Plin Izola : RK Dobova. V prvi tekmi osmine finala so v torek v Radovljici rokometaši RD Urbanscape Loka s 37:26 premagali ekipo RK Frankstahl Radovljica. Pet tekem bo na sporedu v sredinem večeru, naslednjo sredo pa poleg tekme v Izoli še srečanje v Hrastniku med RK Dol TKI Hrastnik in MRK Krka.

RK Sevnica

Sevničani proti Belokranjcem do šeste letošnje zmage

Sevniški rokometaši so v 14. krogu 1. B slovenske rokometne lige v Radečah z 31:24 (18:9) premagali ekipo RK Črnomelj. Že po prvem polčasu je Sevničanom kazalo dobro, ko so vodili z devetimi zadetki prednosti ob rezultatu 18:9. Po 60. minutah je bilo na semaforju 31:24. Luka Cigler je bil z 12 zadetki tudi tokrat najbolj razpoložen igralec na igrišču, Nejc Mrgole se je petkrat vpisal med strelce, tri zadetke je dodal Amel Fatić.

(eP)

rokomet

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja