Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
04.08.2021
13:55
V Brestanici turnir v odbojki na mivki
Foto: OD Brestanica
V soboto so v Brestanici pripravili drugi letošnji turnir odbojke na mivki v organizaciji Odbojkarskega društva Brestanica, tokrat so igrali mešani pari.

Poletni turnirji v odbojki na mivki

KRŠKO V želji po vrnitvi poletnih turnirjev v odbojki v Brestanico so v Odbojkarskem društvu Brestanica sestavili sklop turnirjev Od mivke do bazenu, kjer bi igrali odbojko na visoki rekreativni ravni kot v preteklosti. "Po trenutnih odzivih in prijavah na letošnje turnirje lahko rečemo, da smo na dobri poti, saj so se letošnjih turnirjev udeležili igralci iz vseh koncev Slovenije in igrala se je odbojka na mivki na visokem rekreativnem nivoju, kar pa je namen teh turnirjev," pravijo organizatorji.

Organizacija takega dogodka je sodelovanje celotne skupnosti, organizatorji namreč želijo igralcem predstavitvi tako kakovostno prireditev kot sproščeno druženje v okolju, ki na enem mestu ponuja uporabo zunanjih igrišč, bazena, lokalno kulinariko in privabi domače gledalce. Kakor dodajajo, so hvaležni tudi sponzorjem iz lokalnega okolja, ki jim stopijo nasproti pri organizaciji turnirjev.

Fotogalerija (Foto: OD Brestanica):

Naslednji turnir bo 28. avgusta

V sklopu poletnih turnirjev, ko vsak poletni mesec, izpeljejo en turnir, so po prvem junijskem turnirju 27. junija, na katerem je nastopilo 12 moških in 8 ženskih ekip, tokrat izvedli turnir mešanih parov, kjer je nastopilo 13 mešanih parov.

V mesecu avgustu zopet pričakujejo poln turnir v sklopu Brestanica open, ko se bodo pomerili moški in ženski pari, turnir bo 28. avgusta. Zaključek poletnih turnirjev načrtujejo za najlepši vikend, ki ga bo ponudil mesec september.

V soboto so odigrali 30 tekem

Odbojkarska igrišča na mivki omogočajo igranje na dveh igriščih, v soboto so odigrali 30 tekem.

(eP)

odbojka
krško
fotogalerija

Pridružite se nam