Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
24.03.2022
08:49
Kadetski turnir, OD Brestanica
Foto: OD Brestanica
V torek, 22. marca, je kadetska ekipa Odbojkarskega društva Brestanica odšla na preložen turnir v Ljubljano. Zaradi veliko prestavljenih turnirjev v času karanten se sedaj igra vse odpadle tekme.

Dvojna zmaga na kadetskem turnirju v Ljubljani

BRESTANICA Zaradi veliko prestavljenih turnirjev v času karanten se sedaj igra vse odpadle tekme. Tako so se z klubom OK Krim, ki je gostil turnir dogovorili, da ga odigrajo kar med tednom. V Ljubljano se je ekipa odpravila takoj po šoli in se po ogledu prve tekme med OK Krim in Volleyball Ljubljana pomerila najprej z ekipo Volleyball Ljubljana.

Ekipi sta se pomerili že v jesenskem delu, ko je ekipa Ljubljane premagala Kostak Elmont z 2:0. Tokrat pa je ekipa iz Brestanice prišla na turnir z veliko dobre energije, kar se je kazalo v sproščenosti na igrišču, odličnih servisih, ki so naredili veliko razliko v točkah in zbrani igri na mreži. Tako je ekipa Kostak Elmonta najprej slavila z 2:0 proti ekipi Volleyball Ljubljana in nato še proti favorizirani ekipi OK Krim, ki je z odličnimi servisi in učinkovitim napadalnim udarcem premagala prvo ekipo Ljubljane. Gostje so se na brestaniško ekipo dobro pripravile in začele odločno, a energija, ki jo je imela v torek ekipa Kostak Elmonta, je bila neustavljiva in kljub borbi na strani gostij, so bile odbojkarice iz Brestanice tiste, ki so kaj kmalu odločno pokazale, da so prišle po dve suvereni zmagi. Zdelo se je, da vse kar so si zamislile, je enostavno šlo. Vsaka od igralk je naredila po kakšen as na niz, sodelovala aktivno v obrambi in na mreži, stvari so se neverjetno poklopile in smeh in dobra volja so ekipi Kostak Elmonta prinesli dve prepričljivi zmagi v Ljubljani.

V nedeljo v Brestanici zadnji kadetski turnir

Sedaj v nedeljo, 27. marca 2022, Odbojkarsko društvo Brestanica gosti še zadnji kadetski turnir, kjer se bo ekipa Kostak Elmonta pomerila z prvo in drugo uvrščeno ekipo na lestvici ŽOK Šentvid in Triglav Kranj.

(OD Brestanica, eP)

odbojka
od brestanica
krško

Pridružite se nam