Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
22.11.2022
12:43
Ela Petan, Dejan Debelak
Foto: Fight club Shony
V soboto, 19. novembra 2022, sta se Ela Petan in Dejan Debeljak v Ljubljani udeležila izbornega tekmovanja za mladinsko evropsko prvenstvo, ki bo februarja na Cipru.

Ela in Dejan uspešna v Ljubljani

LJUBLJANA Na Ljubljana Open je nastopilo 781 tekmovalcev iz 120 klubov iz 12 držav. Ela Petan je nastopila v kategoriji mladink do 53kg, ugnala vso konkurenco, in z zlato medaljo potrdila prvo mesto med konkurentkami za izbor na EPju. Prijavljena je bila tudi v kategoriji mlajših članic, a je zaradi viroze nastop odpovedala.

Dejan Debeljak je nastopil v kategoriji mlajših članov do 75kg, kjer je bil po uvodnem porazu s kasnejšim finalistom dvakrat uspešen v repasažu in osvojil končno tretje mesto. V kategoriji članov do 75kg pa je v prvem krogu premagal nasprotnika iz Avstrije, v drugem nasprotnika iz BiH, klonil v polfinalu in bil v repasažu s 4:0 uspešnejši še od Lukasa Seferagića. Dejan je zasluženo osvojil še drugo bronasto medaljo na turnirju in pokazal velik napredek, tako iz tehničnega, kot iz taktičnega vidika. "Prihajajoči vikend naše reprezentante čakajo priprave reprezentance, podmladek pa bo nastopil na Pokalu Kozjanskega zmaja v Kozjem," dodajajo v klubu.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

fight club shony
brežice
borilni športi

Pridružite se nam