Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
06.06.2022
10:10
NK Brežice 1919
Foto: arhiv ePosavje
Prejšnji teden smo poročali, da so se Brežičanom malenkost odprla vrata vrnitve v 2. slovensko nogometno ligo. No, zdaj so se očitno zaprla.

Fužinarji v petek prejeli pozitiven odgovor

BREŽICE Prejšnjo sredo smo poročali, da so v Nogometnem klubu Brežice zaradi negotovosti, ali bo članska ekipa v naslednji sezoni igrala v 2. ali 3. slovenski nogometni ligi, prestavili skupščino kluba. Prejšnji teden namreč še ni bila znana dokončna odločitev v postopku licenciranja klubov za naslednjo sezono. No, le do petka.

Brez posavskega derbija

V petek so namreč v Fužinarju iz Ravn na Koroškem prejeli potrjeno licenco za nastopanje v 2. slovenski nogometni ligi v sezoni 2022/2023 in tako vse kaže, da posavskega derbija v naslednji sezone 2. lige ne bo. Korošci so bili na prvi stopnji licenciranja edini klub iz zdaj že končane sezone 2021/2022 brez pozitivno rešenega licenciranja za novo sezono. 

Prvaki 3. lige Brinje Grosuplje in Kety Emmi Bistrica

V 3. slovenski nogometni ligi (SNL) zahod so s 65 točkami slavili nogometaši ekipe Brinje Grosuplje, v 3. SNL vzhod je s 57 točkami 1. mesto osvojila ekipa Kety Emmi Bistrica.

nogomet
nogometni klub brežice
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice