Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
01.07.2019
18:41
Foto: KD Tanin Sevnica
V Poslovni coni v Komendi je minuli petek potekal kolesarski kriterij 1. Pokal Tadeja Pogačarja in Veliko nagrado Plastike Virant, sodelovali so tudi sevniški kolesarji.

Podlesnik četrti v Komendi

Kolesarsko društvo Rog je pripravilo pravi kolesarski spektakel, na katerem so se pomerili najboljši slovenski kolesarji in kolesarke. Privlačen krog, lep ambient in veliko število kolesarjev je v Poslovno cono v Komendo privabilo tudi lepo število gledalcev in navijačev, v največjem številu pa so bili privrženci domačega asa Tadeja Pogačarja. V kategoriji mlajših mladincev so nastopili tudi mladi Taninovci. Najbolje je kriterij odpeljal Grega Podlesnik, ki je za las zgrešil stopničke in končal na četrtem mestu, Leon Klopčič pa je zasedel 18. mesto.

Muhič v Šalovcih deveti

V soboto pa se je mladi Grega Muhič udeležil dirke za pokal Slovenije v prekmurskih Šalovcih in zasedel v kategoriji dečkov C 9. mesto.

Državno prvenstvo v cestni vožnji

Podlesnik šesti v šprintu

V Radovljici je v nedeljo potekalo državno prvenstvo v cestni vožnji. V članski kategoriji je naslov branil Matej Mohorič (Bahrain Merida), ob njem pa je bila na štartu skoraj vsa slovenska kolesarska elita. Proga je bila izredno selektivna. V kategoriji Mlajših mladincev so nastopili tudi trije Taninovci. Grega Podlesnik je prišel v cilj v vodilni skupini in v šprintu zasedel šesto mesto, medtem ko je proga preostalima dvema pobrala kar nekaj moči. Leon Klopčič je zasedel 15. mesto, Klemen Jančič pa 26. mesto. V članski kategoriji je postal državni prvak Domen Novak (Bahrain Merida).

KD Tanin Sevnica

kd tanin sevnica
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja