Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
21.04.2022
10:16
Velikonočni badminton turnir v Kozjem
Foto: Badminton klub Pišece
V ponedeljek je v športni večnamenski dvorani Kozje potekal 1. Velikonočni turnir za pokal Kozja. Turnirja se je udeležilo 46 igralcev iz Ljubljane, Mengša, Celja, Brežic, Zagreba in Pišec.

Velikonočni turnir v badmintonu v Kozjem

KOZJE Najštevilčnejši klub po številu so bili člani Badminton kluba Pišece, ki so na turnir pripeljali kar 16 igralk in igralcev v večini mlajših, ki jim je bil to eden od prvih turnirjev izven svoje občine. Ekipo pa so zastopali tudi boljši igralci, ki so domov prinesli tudi nekaj medalj. V kategoriji moški posamezno A je bilo finale zelo razburljivo in gledljivo, saj sta se pomerila Toni Hotko (BK Pišece) in Peter Skubic (BK Bit Ljubljana), sicer vodilni igralec ADA badmintonske lige v moški posamezni konkurenci. Zmago je slavil Toni Hotko.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

Na stopničkah tudi Laura, Tea, Blaž, Tadej, Aljaž

Srebrne medalje v kategoriji dekleta dvojice B sta se razveselili mladi dvojici Laura Mataln Gerjevič in Tea Šuler (BK Pišece) prav tako kot tretjega mesta Blaž Plevnik (BK Pišece) v kategoriji moški posamezno C. Vsi trije igralci so sicer produkt kadetske šole v Pišecah. Prav tako tretja sta bila Tadej Škof in Aljaž Ogorevc (BK Pišece) v kategoriji moške dvojice B. Da je bil turnir na visoki ravni potrjujejo dejstva, da so si bili igralci enotni naj turnir postane tradicionalni. S svojim prihodom, podelitvijo nagrad in govorom pa je svoj doprinos prinesla tudi županja občine Kozje gospa Milenca Krajnc.

kozje
badminton klub pišece
fotogalerija
brežice

Pridružite se nam