Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
10.05.2022
13:18
Badminton klub Pišece v Beogradu
Foto: Badminton klub Pišece
V soboto je v športnem centru Žarkovo v Beogradu potekal 6. letošnji ADA badminton Beograd turnir sezone.

Posavci na badminton turnirju v Beogradu

BEOGRAD Na turnirju so zraven klasičnih držav Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Danske, Slovenije nastopili še predstavniki Romunije in Grčije. Nova spoznanja, nove zgodbe in nove medalje za člane Badmintona kluba Pišece. Zlato medaljo si je kljub močni in številčno mednarodni konkurenci priigral Ivan Hotko (BK Pišece) v kategoriji moški posamezno B. Svojo prvo mednarodno medaljo pa je osvojil tudi Matej Ogorevc (BK Pišece), srebrno medaljo v kategoriji moški posamezno D. Dejan Mikuš (BK Pišece) je v isti kategoriji osvojil tretje mesto, Damir Škerl (BK Pišece) je kljub vrhunsko prikazani igri v skupinskem delu moral priznati premoč v četrtfinalni tekmi ter tako osvojil peto mesto v moški kategoriji posamezno C.

Dvojica Hotko - Škof žal brez nastopa

Toni Hotko, sarajevski kralj po poimenovanju Marije Bulatović (BK Clear Beograd) in članice tekmovalne komisije pri ŠZ ADA, je začutil bolečino v desni roki. Tako kot Tadej Škof, ki še čuti poškodbo desne rame, in zato sta morala Pišečana zaradi poškodbe turnir odpovedati. Zadnji ADA turnir sezone v začetku meseca junija v Opatiji in v Pišecah upajo, da z njihovo polno klubsko zasedbo.

V vikendu pred nami bodo kadeti Badminton kluba Pišece nastopili na tradicionalnem mednarodnem prvenstvu za Srebrno žogico v Lendavi.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

brežice
pišece

Pridružite se nam

Novice iz Posavja