Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
16.09.2019
08:01
Iztok Kapušin, Foto: ePosavje.com
Kaj so po peti letošnji zmagi v 2. slovenski nogometni ligi povedali trener Krčanov Iztok Kapušin in Ester Sokler, Tilen Mlinar in David Žabec? V nadaljevanju njihove izjave.

"Rezultat v sredo ni bil realen"

"Za nami je izredno težko srečanje"

KRŠKO "Za nami je izredno težko srečanje. Seveda smo nasprotnika poznali in vedeli smo, da nas čaka zelo težko delo. Predvideli smo, da bomo na igrišču bolj agresivni, a temu ni bilo tako. V trenutkih, ko smo trpeli in ko je nasprotnik dominiral na igrišču, smo zadeli. To nam je zelo olajšalo delo," je povedal Iztok Kapušin, trener članske ekipe NK Krško.

Kapušin: "Mislim, da smo zasluženo zmagali"

"V nadaljevanju smo želeli biti nekoliko višje pomaknjeni, deloma nam je to uspelo, še vedno pa so igralci Nafte držali posest, osredotočali smo se na protinapade, dvakrat zadeli in rekel bi, da smo zasluženi zmagali," je še dodal Kapušin.

Mlinar: "Tri točke nam veliko pomenijo v nadaljevanju prvenstva"

Z njim se je strinjal tudi strelec tretjega zadetka Tilen Mlinar. "Mislim, da je na koncu zaslužena zmaga. Pričakovali smo težko tekmo, kar se je izkazalo. Že v sredo v pokalu smo videli, da bo potrebno iti na nož. To smo uresničili, bili smo agresivni in pravočasni, na koncu pa zasluženo zabili tri zadetke. Odnesli smo tri točke, ki nam veliko pomenijo za nadaljevanju prvenstva," dodaja Mlinar.

Žabec: "Pokazali smo, da rezultat v sredo ni bil realen"

Da rezultat v sredo ni bil realen, sta se strinjala tudi David Žabec in Ester Sokler. Žabec se je zahvalil navijačem za podporo na celotnem srečanju. "Mislim, da smo pokazali, da rezultat v sredo ni bil realen. Zadovoljni smo, da smo uspeli razveseliti navijače, pokazali smo, da smo boljša ekipa in smo zasluženo zmagali."

Sokler: "V Brežice gremo po tri pike"

"Fante bi pohvalil za težko in zasluženo zmago. Prejšnjo sredo ni bil realen rezultat, to se je takoj videlo. Pokazali smo karakter ekipe, v Brežice gremo po tri točke," pa je povedal strelec prvega nedeljskega zadetka.

(bš)

nk krško
krško
nogomet

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja