Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
12.05.2022
13:54
Fight club Shony
Foto: Fight club Shony
V soboto je v Slovenskih Konjicah potekal mednarodni karate turnir Horse Cup, katerega se je udeležilo 550 tekmovalcev iz osmih držav.

Brežičani na turnirju v Slovenskih Konjicah

BREŽICE Člani Fight cluba Shony so na tekmovanju v Slovenskih Konjicah osvojili 9 medalj - eno zlato, dve srebrni in 6 bronastih, omenjeno tekmovanje pa je v kategoriji kadetov in mladincev štelo za izborno za nastop na mladinskem svetovnem prvenstvu, ki bo meseca oktobra v Turčiji.

V kategoriji borb mladink do 53kg je Ela Petan ugnala vso konkurenco in po treh odličnih borbah osvojila 1. mesto, v isti kategoriji pa se je do bronaste medalje prebila tudi Tjaša Petković. V kategoriji mladink nad 59kg sta si 3. mesto razdelili Ana Sever in Saša Petković. Obe tekmovalki sta nastopili tudi v kategoriji članic nad 69kg, kjer je bila Ana Sever srebrna, Saša Petković pa bronasta, do brona pa sta se dekleti prebili še v kategoriji članic absolutno. Ela Petan se je v kategoriji članic do 55kg suvereno prebila do finala, kjer je po tesnem porazu z nasprotnico iz Italije osvojila 2. mesto, Dejan Debelak pa je v kategoriji članov do 75kg po dveh zmagah klonil v borbi za medaljo in na koncu zasedel 5. mesto.

Naslednji vikend člane v Radovljici čaka nastop na 2. krogu taekwondo kicka, kjer bo nastopilo kar 27 naših mladih nadobudnežev, isti dan pa bo ekipa reprezentantk nastopila še na 2. pokalni tekmi v Slovenskih Konjicah.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

fight club shony
borilni športi
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam