Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
26.05.2022
18:53
Aneta Kucmova
Foto: ePosavje.com
V 2. krogu teniškega turnirja Kostak Krško Open 2022 v Krškem se je z zmago proti Slovakinji Behulovi v četrtfinale uvrstila Slovenka Kristina Novak. Od druge Slovenke je bila boljša tretja nosilka.

V četrtek na sporedu srečanja 2. kroga

KRŠKO V četrtkovih srečanjih 2. kroga mednarodnega teniškega turnirja Kostak Krško Open 2022 z nagradnim skladom 15.000 ameriških dolarjev zaenkrat polovičen izkupiček slovenskih igralk.

ČETRTEK, 26. MAJ 2022

Kako so igrale Slovenke?

Kristina Novak, na turnirju igra s povabilom organizatorja, je premagala osmo nosilko Slovakinjo Blanco Behulovo s 6:3, 7:6(2), Leja Smejkal je morala priznati premoč tretji nosilki Čehinji Aneti Kucmovi. Srečanje se je končalo z rezultatom 6:1, 6:2. Tretja Slovenka, sicer pa prva nosilka turnirja, Živa Falkner je popoldne s 7:5 in 6:1 premagala Italijanko Eliso Cesarino Vincenti.

Slovensko četrtfinale

V petek bo tako na sporedu slovensko četrfinale, Živa Falkner proti Kristini Novak, preostali trije pari so Nadine Keller (Švica) proti Enoli Chiesa (Italija), Natalia Szabanin (Madžarska) proti Aneti Kucmovi (Češka) ter Bojana Klincov (Švica) proti Jessie Aney (ZDA).

Finale v nedeljo

Udeleženke četrtfinala na tri nasprotnice še čakajo, prvi že znan četrtfinalni par je Kucmova - Szabanin, srečanje tretje in pete nosilke turnirja bo v petek. Turnir se bo s finalom zaključil v nedeljo.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

tenis
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja