Skip to main content
V Posavju 5.9° C Četrtek, 25. 2024
21.05.2021
14:28
OK Kostanjevica na Krki
Foto: OK Kostanjevica na Krki
Za kostanjeviškimi odbojkarji, ki nastopajo v 2. članski ligi je uspešna sezona, ki se bo zaključila s sobotnim obračunom, ko v goste prihajajo odbojkarji Žirovnice.

Kostanjeviški odbojkari iz Maribora s prepričljivo zmago

V soboto zadnja tekma sezona

MARIBOR Pretekli vikend pa so odbojkarji Kostanjevice odšli na gostovanje v Maribor, kjer so se pomerili proti tamkajšnji drugi ekipi. Svoje delo so opravili z odliko in domov prinesli vse tri točke. Tako so si še pred sobotno tekmo zagotovili 3 mesto v 2. državni ligi, kar je glede na premierni nastop v tej ligi, odličen rezultat in odlična napoved za prihajajočo sezono.

Poudariti je potrebno, da so vsi fantje plod vzgoje domačega kluba in za klubski grb ter kraj nastopajo z vsem srcem in borbenostjo.

Kostanjeviški odbojkarski klub sicer neprekinjeno deluje že 14 let in skrbno opravlja svoje poslanstvo: skrbeti za zdrav razvoj otrok v Kostanjevici na Krki in njeni okolici. Vodja OK Kostanjevica na Krki Ervin Felicijan je ob tem povedal: "V klubu se trudimo po najboljših močeh ter vsako leto dosežemo kar veliko vrhunskih rezultatov. Predvsem nas veseli dejstvo, da v klubu vzgajamo domače igralce, ki so sposobni konkurirati najboljšim v državi. To nam je velik motiv za naprej."

Po tekmi z Mariborom so odbojkarji Kostanjevice po zaslugi mariborske ekipe imeli priložnost slikanja s pokalom novopečenih državnih prvakov, OK Merkur Maribor, ki so prekinili kar 16 let trajajočo vladavino ACH Volley Ljubljana.

Ob tem je glavni trener članske ekipe Jernej Tomazin malo za šalo malo zares dejal: "No, mogoče pa kdaj zares pripeljemo kakšen podoben pokal v naše mestece Kostanjevica na Krki."

Zgoraj od leve proti desni: trener Jernej Tomazin, Jaka Jevšnik, Benjamin Gašpar, Žan Janez Božič, Gregor Štefanič.

Spodaj od leve proti desni: Urban Tomšič, kapetan Erik Grubar, Simon Božič, Lovro Lajkovič, Lovro Jarkovič, Klemen Mohar.

Odbojkarski klub Kostanjevica na Krki

kostanjevica na krki
odbojka

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja