Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
08.03.2022
20:24
OK Kostanjevica na Krki
Foto: OK Kostanjevica na Krki
Kostanjeviški odbojkarji se po sedemnajsti letošnji zmagi v osemnajstih krogih 2. državne odbojkarske lige zdaj že odkrito spogledujejo z napredovanjem v 1. B slovensko odbojkarsko ligo.

Le še tri tekme oddaljeni od 1. B državne odbojkarske lige

MARIBOR Kostanjeviški odbojkarji so v 18. krogu 2. državne odbojkarske lige (DOL) v petek gostovali v Mariboru pri ekipi Merkur Maribor II in zmagali z rezultatom 3:1. Prvi niz so Kostanjevičani dobili z rezultatom 25:20, drugega domačini z 31:29, tretji in četrti niz pa sta se končala s 25:22.

Dve tekmi še v domači dvorani

Do konca prvenstva bodo na sporedu še tri tekme, od tega dve v domači dvorani. Že v soboto odbojkarje čaka nova tekma, v goste prihaja ekipa Vet4Pet. Nato bodo 19. marca gostovali v Stranjah pri ekipi Calcit Volley II, teden dni pozneje pa bo v Kostanjevici derbi lige med trenutno prvo in drugouvrščenima ekipama na ligaški lestvici. Kostanjevičani imajo tri kroge pred koncem pred ekipo Črnuče II dve točki prednosti, v 1. B DOL se bo neposredno uvrstila prvouvrščena ekipa, podprvaki lige bodo odigrali dve tekmi s sedmouvrščeno ekipo 1. B lige.

(eP)

odbojka
kostanjevica na krki

Pridružite se nam