Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
03.10.2022
14:13
OK Kostanjevica na Krki
Foto: OK Kostanjevica na Krki
Pred člansko ekipo ATHOS Kostanjevice na Krki je po intenzivnih, dvomesečnih pripravah nastopil čas za krstni nastop v 1. B državni ligi, v katero so se uvrstili po dosežku v pretekli sezoni.

Kostanjevičani pripravljeni na novo sezono

KOSTANJEVICA NA KRKI Za začetek jih čakata dve zaporedni domači tekmi, in sicer v sredo, 5. oktobra, proti ekipi Krke iz Novega mesta ter v soboto, 8. oktobra, proti ekipi Žužemberka.

Spremembe v trenerskem štabu

Odbojkarjem Kostanjevice je v klubu uspelo zadržati večino lastnih igralcev, ki bodo tvorili jedro ekipe tudi v krstni sezoni med prvoligaši. Edina okrepitev ekipe je izkušeni Gašper Pucelj, ki je vso dosedanjo kariero preživel pri Krki iz Novega mesta v prvi ligi. Gašper bo zapolnil vrzel na mestu podajalca po odhodu Jake Jevšnika, ki bo v letošnji sezoni nastopal za prvo ekipo Maribora. Do menjave je prišlo tudi na mestu glavnega trenerja, in sicer bo v letošnji sezoni to delo opravljal izkušeni Mokronožan Srečko Starič. Za kar se da najboljše pogoje in preventivo pred poškodbami pa je klub v svojo sredino pripeljal tudi kondicijskega trenerja Primoža Četrtiča.

OK Kostanjevica na Krki

Med mladimi Kostanjevičani iz dneva v dan raste interes za odbojko

Vodstvo kluba je zadovoljno z dosedanjim potekom dela in priprav, predvsem pa veseli odziv najmlajših ob vpisu v šolo odbojke. Ob tem je vodja kluba Ervin Felicijan dodal: »Izjemno se veselimo nastopa v 1.B ligi, ki bo za naš klub velik preskok tako v organizacijskem smislu, kakor tudi v kakovostnem. Prav tako praktično iz dneva v dan raste interes za odbojko pri najmlajših v Kostanjevici na Krki in to nas navdaja z optimizmom in še izdatno motivacijo ter odgovornostjo za delo z mladimi, ki bodo stopili v čevlje igralcev članske ekipe.«

 

Imajo novega generalnega sponzorja

Kostanjevičani so sklenili generalno partnerstvo s podjetjem ATHOS Elektrosistemi d.o.o., ki je v odbojkarski sredini prepoznal trud in razvojno naravnanost. Klubu pa zvesti ostajajo tudi ostali podporniki in sponzorji iz preteklih let Občina Kostanjevica na Krki, Osnovna šola Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki, Numip d.o.o., Gen-i d.o.o., Milek Interier d.o.o. ter Zaman d.o.o.

odbojka
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja