Skip to main content
V Posavju 4.4° C Četrtek, 25. 2024
21.10.2022
20:07
RK Krško
Foto: arhiv ePosavje
Krški rokometaši bodo v 6. krogu 1. slovenske rokometne lige pred domačimi gledalci lovili prvo letošnjo zmago. Kaj pred tekmo pravi trener Krčanov Ale Kukavica?

V soboto lovijo prvo letošnjo zmago

KRŠKO Po točkovno slabšem začetku sezone, ko so v petih tekmah zbrali eno točko, krški rokometaši v soboto lovijo prvo letošnjo zmago. V dvorano Šolskega centra Krško-Sevnica prihaja ekipa RK Sviš Ivančna Gorica. Tokratni nasprotniki so v petih krogih tri tekme končali z delitvijo točk, v svoji bilanci imajo še dva poraza. 

"Na tekmi z Ormožem smo naredili nekaj napak, ki jih ne bi smeli"

In kaj pred tekmo s Svišem pravi trener Krčanov Ale Kukavica? "Na tekmi z Ormožom smo naredili kar nekaj napak, ki jih ne bi smeli. Seveda tudi zadnje sekunde niso bile po naših videnjih, a tu so drugi, da si ogledajo zadevo in odločijo kako in kaj," je povedal pred nadaljevanjem prvenstva. Rokometaši zaradi reprezentančne akcije minuli vikend niso igrali prvenstvenih tekem, a bo drugače že ta vikend.

"V tem delu sezone smo imeli ogromno smole"

Kukavica je zadovoljen, ker so po daljšem času trenirali v polni postavi. V prvih petih krogih so se namreč srečevali s COVIDom in poškodbami, a zdaj upajo na boljše čase. "V soboto gremo kot vsako tekmo na zmago. V tem delu sezone smo imeli ogromno smole, a upamo, da je s tem konec," je še dodal.

rokomet
rokometni klub krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja