Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
15.07.2019
20:13
Foto: NK Krško
Krški nogometaši so v pripravah na začetek sezone v 2. slovenski nogometni ligi gostili lanske prvoligaške kolege, nogometaše Gorice. Srečanje na Gubcu se je končalo z domačo zmago in rezultatom 3:2.

3:2 za Krčane

Ćirjak, Žabec in Sokler

KRŠKO Kot so sporočili iz krškega kluba, se je srečanje končalo z rezultatom 3:2. V prvem polčasu sta za domačine zadela novinca Ćirjak in Žabec, v 2. polčasu pa je odločilen zadetek dosegel Sokler. Za goste je oba zadetka dosegel Velikonja.

"Vsi fantje so priložnost dobro izkoristili"

"Fantje so prikazali zelo dobro in borbeno igro ter zasluženo prišli do zmagale, proti praktično enaki ekipi Gorice, s katero je nastopala v preteklem prvenstvu 1. SNL. Pri NK Krško so igrali prav vsi fantje, ki so priložnost, ki jim jo je ponudil glavni trener Iztok Kapušin, dobro izkoristili," dodajajo v krškem klubu.

Zadnja pripravljalna tekma krške nogometaše čaka v sredo, 17. julija, ko bodo ob 20. uri na Gubcu gostili nogometaše madžarskega drugoligaša Nyíregyháza FC.

Kdo je igral za Krčane?

Za Krčane so tekmo proti Gorici začeli Zalokar, Florjanc, Srpak, Zakrajšek, Žabec, Sokler, Čirjak, Marcijuš, Mlinar, Dadić in Puškarić. V drugem polčasu pa so v igro vstopili Šolčić, Koruzović, Lee, Regvar, Barišić, Perić, Mrvić, Jurečić, Budimir in Fortuna.

(bš)

nk krško
krško
nogomet

Pridružite se nam