Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
29.06.2022
10:34
NK Krško
Foto: arhiv ePosavje
Krški nogometaši so pričeli s pripravami na novo sezono v 2. slovenski nogometni ligi. V klubu je nekaj novih imen, nekaj tudi iz brežiškega kluba, še do lanske sezone drugoligaša.

Krčani začeli s pripravami na novo sezono

KRŠKO Članska ekipa Nogometnega kluba Krško je po obstanku v 2. slovenski nogometni ligi in zmagi nad Brežicami v zadnjem krogu, začela s pripravami na novo sezono. Kot pravijo v Nogometnem klubu Krško, člansko ekipo začasno vodi športni direktor Antoni Brdik, pomaga mu nekdanji glavni trener Iztok Kapušin.

Kdo je ostal?

Konec junija so tako s prvimi treningi začeli Blaž Stopar, Nik Gorenc, Adrian Gale, Amos Dadet, Matic Predanič, David Đurak, Marko Dušak, Žiga in Jure Ribič, Brdik in Kapušin pa sta iz mladinske šole priključila še nogometaše Ismaila Aremuja, Maxa Galiča, Davida Arapovića, Ivorja Zbožila in Leona Adamića, s člani pa trenirata tudi Tomaž Brdik in Lan Milanović.

In kdo je prišel?

V članski ekipi so pozdravili nekaj novincev, med njimi tudi še v lanski sezoni člane NK Brežice. Novinci v krškem klubu so Mateo Lovrić, Tomislav Hanžek, Nikola Regović, Andraž Ruedl, Nik Geč, Medin Ibričić in Vid Goričar.

Seznam igralcev še ni dokončen

V klubu pravijo, da igralski kader še ni dokončen, pred prvimi tekmami pričakujejo še kakšne spremembe, tako glede prihodov, kot tudi odhodov. Po nekaj treningih se je od kluba poslovil Gašper Koritnik, v novi sezoni bo brcal v Nemčiji.

nk krško
nogomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja