Skip to main content
V Posavju 8.8° C Sreda, 24. 2024
05.08.2022
17:40
RK Krško, začetek priprav
Foto: RK Krško
Krški rokometaši so po lanski osvojitvi naslova prvaka 1. B slovenske rokometne lige in uvrstitvi v prvoligaški druščino začeli priprave na novo sezono, ki jo bodo septembra začeli v gosteh.

Krčani začeli s pripravami na novo sezono

KRŠKO Po lanski zelo uspešni sezoni v 1. B slovenski rokometni ligi in uvrstitvi med najboljše slovenske rokometne ekipe so krški rokometaši v teh dneh začeli s pripravami na novo sezono. Tudi v sezoni 2022 / 2023 bodo ekipo sestavljali "domači pobje", ki so sami poskrbeli za uvrstitev v 1. slovensko rokometno ligo. 

Sezona se začne 10. septembra

Novo sezono bodo rokometaši v 1. ligi začeli 10. septembra, Krčani bodo v prvem krogu gostovali v Slovenj Gradcu, prvo domačo tekmo bodo teden dni kasneje odigrali s Trebanjci. Bodo pa s sosedi z Dolenjske prvo tekmo nove sezone v domači dvorani odigrali Dobovčani.

Prvi posavski derbi v 13. krogu

V novi sezoni 1. slovenske rokometne lige bomo Posavci znova imeli posavska derbija, a navijači Dobove in Krškega bodo morali na dvoboj počakati vse tja do 13. kroga, ko bodo predvidoma 17. decembra derbi gostili v Dobovi. Drugo srečanje bo prav v zadnjem krogu lige, 27. maja v dvorani v Krškem. Več o okrepitvah v obeh posavskih rokometnih prvoligaših bomo na naših straneh zapisali v naslednjih dneh.

rokomet
rokometni klub krško
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi