Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
16.06.2022
09:02
PK Lukec na Krku
Foto: PK Lukec Krško
V soboto in nedeljo, 11. in 12. junija, je v Malinski na otoku Krku na Hrvaškem potekal mednarodni plesni festival Island Dance Competition - Summer Edition.

Več kot 1500 plesalcev

KRŠKO Festivala Island Dance Competition - Summer Edition se je udeležilo 98 plesalcev iz Plesnega kluba Lukec Krško, Brežice in Sevnica. Na festivalu so plesalci Lukca osvojili visoka mesta in bili med boljšimi plesnimi klubi na festivalu, na katerem je nastopilo preko 1500 plesalcev iz Hrvaške, Slovenije in Srbije.

Lukci v 16 koreografijah

Lukci so nastopili v 16 koreografijah, v parih sta zmagali Iva Lazič in Žana Supančič (PK Lukec Brežice), 1. mesto je v kategoriji street dance skupine mladinci osvojila mala skupina POOL PARTY, na stopničke pa so se uvrstili še Žana Colarič ter skupine SUPER GRANNIES (PK Lukec Brežice, street dance skupine mladinci), WOMAN (modern skupine člani), SODIŠČE (street dance skupine člani) in formacije MARS COLONY (PK Lukec Brežice, hip hop formacije otroci), MADNESS (hip hop formacije mladinci), MALARJI (street dance formacije člani).

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec Krško):

plesni klub lukec
krško
fotogalerija

Pridružite se nam