Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
18.03.2022
21:10
NK Brežice, nov trener
Grafika: ePosavje.com
Brežiški nogometaši so deset krogov pred koncem prvenstva v 2. slovenski nogometni ligi dobili novega trenerja, potem ko je v začetku tedna s tega mesta odstopil dosedanji trener Iztok Kapušin.

Pred koncem 2. SNL dobili novega trenerja

BREŽICE V dosedanjih dvajsetih krogih 2. slovenske nogometne lige (SNL) so brežiški nogometaši zbrali dve zmagi, šest neodločenih rezultatov in dvanajst porazov, kar je bilo doslej dovolj za 12 točk. In žal premalo, da bi zasedli kaj več kot zadnje mesto, 16. mesto, na lestvici 2. SNL.

Kapušin odstopil, nov trener je Vegel

V začetku tedna je z mesta članske ekipe NK Brežice 1919 Terme Čatež odstopil Iztok Kapušin, na njegovo mesto pa je sedel Dražen Vegel. Dosedanji trener mladinske selekcije v brežiškem klubu bo poskusil prebuditi Brežičane in jim pomagati do tako željenega cilja, obstanka v 2. slovenski nogometni ligi. Vegelj je trenersko pot začel leta 1996 v Brežicah, v teh letih je v Sloveniji in na Hrvaškem vodil člane in mladinske selekcije. 

V gosteh še Dekani in Krško, doma z Dravo

Brežičani v soboto na domačem igrišču gostijo ekipo Beltinci Klima Tratnjek, v naslednjih desetih krogih jih do konca prvenstva čakajo še obračuni z neposrednimi nasprotniki za obstanek v ligi, kaj lahko bi o obstanku odločala tekma zadnjega kroga prvenstva, 21. maja na Stadionu Matije Gubca v Krškem.

(eP)

nogomet
nogometni klub brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja