Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
12.04.2019
19:00
Foto: Goran Krošelj / arhiv ePosavje
Ta konec tedna bi morali na Prilipah pri Brežicah pripraviti dvodnevno motokros dogajanje, a so morali dogodke zaradi neugodnih vremenskih razmer skrajšati le enodnevni program.

Nedelja na Prilipah

Sobotno pokalno in rekreativno prvenstvo odpovedano

Neugodne vremenske razmere

V soboto bi morali na Prilipah izpeljati pokalno in rekreativno prvenstvo v motokrosu, a so zaradi neugodnih vremenskih razmer sobotni program odpovedali.

Odločitev glede sobotne dirke je Upravni odbor AMD Brežice sprejel tudi na podlagi predvidene vremenske napovedi. Državno prvenstvo, ki bo v nedeljo, 14. aprila 2019, pa bo za vse kategorije. Uradni trening bo ob 8.20, dirke pa od 10.50 dalje.

Janko Slopšek, AMD Brežice

V nedeljo za vse kategorije, tudi z najboljšimi slovenskimi motokrosisti

Bo pa zato toliko bolj zanimiva nedelja prva dirka za državno prvenstvo, na kateri bo sodeloval tudi Tim Gajser, ob njemu pa tudi drugi najboljši slovenski motokrosisti - Klemen Gerčar, Jan Pancar, Luka Milec in Jaka Peklaj.

V nedeljo od 8.20 naprej

"Odločitev glede sobotne dirke je Upravni odbor AMD Brežice sprejel tudi na podlagi predvidene vremenske napovedi. Državno prvenstvo, ki bo v nedeljo, 14. aprila 2019, pa bo za vse kategorije. Uradni trening bo ob 8.20, dirke pa od 10.50 dalje," je za spletno stran Avto moto zveze dodal Janko Slopšek, predsednik AMD Brežice.

(bš)

brežice
motokros
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja