Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
20.07.2020
14:28
V soboto je Plavalni klub Celulozar Krško na bazenu Brestanica organiziral že 49. tekmovanje za pokal mesta Krško, ki je letos štel tudi za Razvojni pokal Plavalne zveze Slovenije.

49. tekmovanje za pokal mesta Krško

Barve krškega kluba je zastopalo 25 plavalk in plavalcev, ki so prvič tekmovali po zimskih državnih prvenstvih. Kljub malemu številu treningov so se izkazali in odplavali kar nekaj lepih rezultatov ter osebnih rekordov.

Na stopničke je kot edina iz domačega kluba stopila Ema Menoni s prvim mestom v disciplini 200m hrbtno. V disciplinah 50m prsno in 100m prosto je zasedla četrto in šesto mesto. 

Med prvih deset sta se v svojih kategorijah zavihtela še Luka Ferenčak, s šestim mestom na 400m prosto, ter Matija Osetič z osmim in desetim mestom na 200 in 400m prosto.

V skupnem seštevku treh rezultatov med plavalci domačega kluba sta prvo mesto osvojila Maša Vasiljević ter Matija Osetič in si s tem prislužila tudi pokala. 

Pohvale za odplavane rezultate si zaslužijo še Aneja Arh, Ana Menoni, Nina Tomše, Maša Vasiljević, Anja Vrščaj, Tin Babič, Tim Bizjak, Anej Jurčič, Nejc Kapušin, Sergej Kelenc, Jan Kozole, Nejc Kranjc, Anej Krušič, Aleksej Kržan, Svit Lenartič, Matija Marolt, Miha Osetič, Jakob Petrič, Ožbe Pfajfar, Florijan Resnik, Maj Zorko ter Miha Župevc.
(eP) 

krško
plavalni klub celulozar krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja