Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
16.10.2019
19:33
Foto: arhiv ePosavje
V Krškem je bila popoldne skupščina Nogometnega kluba Krško, na letošnjem tretjem zboru članov so izvolili novega predsednika. Kaj sta povedala po prevzemu funkcije stari in novi predsednik? Več:

Nikola Markovič novi predsednik NK Krško

KRŠKO Kot so sporočili iz kluba, so na skupščini izvolili novega predsednika kluba, to je postal Nikola Markovič.

"Z veseljem in visoko motiviran prevzemam funkcijo predsednika"

"Z veseljem in visoko motiviran prevzemam funkcijo predsednika. Oblikoval bom svojo ekipo ljudi, s katerimi bomo klub naredili še večji in boljši. Z delom bom začel jutri zjutraj, moji cilji so jasni in merljivi, in sicer bom finančno stabiliziral klub, ga kadrovsko okrepil in reorganiziral delovanje ter pripravil vse potrebno za praznovanje 100. obletnice kluba leta 2022," je povedal Markovič ob imenovanju na mesto predsednika.

Omerzu: "Kadar me bo klub potrebooval, bom aktivno pomagal še naprej

Markovič je na mestu predsednika kluba zamenjal dosedanjega predsednika. Zoran Omerzu je povedal, da želi novemu predsedniku vse dobro. "Kadar me bo klub potreboval, bom aktivno brez pomisleka pomagal še naprej. Svojo obljubo predsednikovanja za en mandat (2 leti) sem izpolnil, vsem članom UO in ostalim se zahvaljujem za pomoč in podporo. Vsi člani Upravnega odbora in vodstvo kluba smo delovali enotno ter prostovoljno, nihče ni za svoje delo prejel niti centa," ob tem dodaja Omerzu.

(bš)

krško
nogomet
nk krško

Pridružite se nam

Zadnje novice