Skip to main content
V Posavju 8.4° C Četrtek, 25. 2024
11.11.2022
17:15
RK Krško pred tekmo z Ribnico
Foto: arhiv ePosavje
Krški rokometaši po sredini pokalni zmagi nad Sevnico v soboto nadaljujejo s tekmami v prvenstvu. V Krško prihaja Ribnica.

Krčani v soboto gostijo Ribnico

KRŠKO Po zmagi v šestnajstini finala in napredovanju v naslednji krog pokalnega tekmovanja bodo krški rokometaši v soboto v domači dvorani gostili rokometaše Ribnice. Tokratni gostje so pred tekmo v Krškem na četrtem mestu prvoligaške lestvice. Trener Krčanov Ale Kukavica pred tekmi pravi, da se zavedajo njihove kvalitete. "Upam, da lahko  nadgradimo igro iz prvega polčasa v Velenju in tako poskusimo iztržiti dober rezultat," dodaja. Krčani so pri državnih prvakih odigrali odličen prvi polčas, dobili so ga z zadetkom prednosti in rezultatom 14:15.

Da bi le ponovili prvi polčas s tekme proti Velenju

In kakšen je recept, da bi takšno igro ponovili tudi proti Ribničanom? "Da bi iztržili dober rezultat, bo vseh 60 minut potrebno odigrati na visoki ravni. Treba bo dvigniti agrestivnost v obrambi in v napadu storiti čim manj napaj, nasprotniku pa s tem onemogočiti lahke zadetke," krški načrt pred tekmo osmega kroga napoveduje Kukavica. "V obrambi bomo morali narediti vse, da se bo nasprotnik kar maksimalno potrudil za vsak zadetek. Želim si našo dobro in kolektivno igro, takšni smo najmočnejši," zaključuje.

rokomet
rokometni klub krško
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi