Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
18.08.2019
09:18
Foto: arhiv ePosavje
Krški nogometaši so v 4. krou 2. slovenske nogometne lige zabeležili tretjo zmago, s 3:0 so na domačem Gubcu premagali ekipo Jadran Dekani. Domači so skoraj celotno srečanje odigrali z igralcem manj.

NK Krško : Jadran Dekani
3:0 (1:0)

NK Krško:
Zalokar, Sokler (od 66. Regvar), Čirjak, Dadić, Mlinar, Florjanc, Kendeš (od 90. Fortuna), Srpak, Marcijuš (od 79. Puškarić), Zakrajšek, Žabec.

Jadran Dekani:
Cvetković, Stepančič, Angov (od 46. Jakupović), Ahmetović, Zyba (od 46. Perhavec), Babič (od 6. Vranješ), Matošević, Verunica, Ovsenek, Borghi, Vidaković.

Skoraj celotno srečanje odigrali z igralcem manj

Sokler, Regvar in avtogol

Krčani so povedli že v 2. minuti, ko je bil uspešen Sokler. A veselje ni trajalo dolgo, ko je bil po trku z nasprotnim igralcem že minuto pozneje izključen najboljši strelec Krčanov Čirjak. Do konca polčasa se rezultat ni spremenil, so pa zato gledalci v nadaljevanju v vsega dveh minutah videli še dva zadetka. V 70. minuti je na 2:0 povišal Regvar, ki je štiri minute pred tem zamenjal strelca prvega zadetka, dve minuti pozneje pa je bil Jakupovič zadel v mrežo svojega vratarja Cvetkovića.

Koroška Dravograd : Brežice Terme Čatež
5:1 (2:0)

Koroška Dravograd:
Kanduč, Barič, Krajnc, Gluhovič, Rogina, Kogelnik, Pečnik (od 61. Vošnjak), Vrabič, Adomako (od 76. Bevk), Ferenčak, Dobaj.

Brežice Terme Čatež:
Kruljac, Modrić, M. Soldo, Brumen, Bejdić, Turković (od 76. Veneti), Duvnjak, Drugovič, F. Soldo (od 46. Ferič), Božič (od 46. Filip), Felja.

Brežičani s petardo iz Dravograda

Duvnjak v 59. minuti za Brežice

Korošci so boljše začeli srečanje in v 22. minuti je bilo po zadetkih Pečnika in Kogelnika že 2:0, kar je bil na koncu tudi rezultat polčasa. Pečnik je bil uspešen tudi v nadaljevanju tekme, ko je v 51. minuti zadel za 3:0, Adomako je bil uspešen tri minute pozneje, edini zadetek za goste je v 59. minuti dosegel Duvnjak, Kogelnik pa je v 81. minuti postavil rezultat srečanja 5:1.

Kako naprej?

Krčani naslednjo soboto odhajajo na dolenjsko-posavski derbi v Novo mesto, Brežičani gostijo ekipo Kopra, obe tekmi se bosta pričeli ob 17. uri.

(bš)

nk krško
nogomet
nogometni klub brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja