Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
29.07.2019
07:20
Foto: ePosavje.com
Na zadnjo julijsko soboto se je začela 2. slovenska nogometna liga. Krčani so sezono odprli na Gubcu, gostili so ekipo Radomelj in po vodstvu zaostajali že za dva zadetka, pa prišli do točke.

NK Krško : NK Kalcer Radomlje
3:3 (1:3)

NK Krško:
Zalokar, Boras (od 62. Štefanac), Sokler, Puškarič (od 56. min Regvar, od 92. Fortuna), Čirjak, Dadič, Forjanc, Srpak, Marcijuš, Zakrajšek, Žabec.

NK Kalcer Radomlje:
Lojen, Brolih, Jazbec, Guček, Poglajen, Trdin, Cerar (od 72. min Stariha Laban), Primc, Jakovljević (od 81. min Latinčič), Nuhanović, Varga

Semafor:

  • 1:0 - 8. min - Čirjak (NK Krško)
  • 1:1 - 17. min - Varga (NK Kalcer Radomlje)
  • 1:2 - 20. min - Primc (NK Kalcer Radomlje)
  • 1:3 - 31. min - Jakovljević (NK Kalcer Radomlje)
  • 2:3 - 56. min - Čirjak (NK Krško)
  • 3:3 - 68. min - Srpak (NK Krško)

Krčani povedli, pa krepko zaostajali in izenačili

Tekmo so boljše odprli Krčani in v 8. minuti povedli prek Čirjaka, ki je bil po hitrem protinapadu najvišji v gostujočem kazenskem prostoru. A krško vodstvo ni trajalo dolgo, v 17. minuti je namreč lepo globinsko podajo Broliha z desne izkoristil Varga in izenačil na 1:1. Tri minute pozneje nov zadetek za goste. Po nekaj ostrih dvobojih na sredini igrišča je Cerar poslal dolgo podajo v napad, tam je Primc izkoristil neodločnost domače obrambe in žogo poslal v prazna vrata za 1:2. Le 11 minut pozneje pa še četrti zadetek v prvem polčasu. Na desni strani krške obrambe je zamudil Zakrajšek, Varga je našel Jakovljevića pred Zalokarjem in neovirano zadel za visoko vodstvo.

Še drugi zadetek Čirjaka

V drugem polčasu so krški nogometaši zaigrali povsem drugače in v 56. minuti je Čirjak znižal na 2:3, da bi v 68. minuti Srpak po levi strani prodrl v gostujoči kazenski prostor in s strelom v dolgi kot ugnal vratarja Lojna.

Pridruži se nam na Facebook strani ePosavje.com:

Brežičani izgubili v Lendavi

Brežičani so v soboto izgubili v Lendavi, prvi polčas se je končal z vodstvom domačih z 1:0, nato pa so v 50. in 80. minuti brežiški nogometaši dobili še dva, v 95. minuti je rezultat tekme 3:1 postavil Ferić.

Kako naprej?

Krčani v soboto gostijo ekipo Rogaške, Brežičani odhajajo na gostovanje v Radomlje. Obe tekmi bosta ob 17.30 uri.

(bš)

nk krško
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja