Skip to main content
V Posavju 6.6° C Torek, 23. 2024
08.08.2019
08:20
Foto: arhiv RZS, ePosavje
V Severni Makedoniji od 6. do 18. avgusta poteka svetovno kadetsko rokometno prvenstvo, na katerem sodeluje tudi slovenska reprezentanca do 19 let in v njej je tudi en Krčan.

Peter Šiško z reprezentanco v Severni Makedoniji

V kadetski reprezentanci imamo tudi Posavci svojega predstavnika, Krčan Peter Šiško je na prvi tekmi turnirja ob zmagi proti reprezentanci Čila s 35:30 (18:18) prispeval štiri zadetke.

V skupinskem delu še štiri tekme

Slovence v skupinskem delu čakajo še štiri tekme, že v četrtkovem večeru bodo igrali proti reprezentanci Savdske Arabije, v petek proti Špancem, v nedeljo jih čaka dvoboj s Hrvati in v ponedeljek še tekma z Norvežani.

Pridruži se nam na Facebook strani ePosavje.com:

Selektor reprezentance Janez Klemenčič: "Cilji so visoki"

" Cilji pred vsakim velikim tekmovanjem so visoki. O kvaliteti tekmecev iz Evrope ni potrebno izgubljati besed, tudi predstavnika Južne Amerike in Azije sta vsega spoštovanja vredna. V vsako tekmo bomo vstopili z ciljem doseči pozitiven rezultat in obenem pokazati lep in učinkovit rokomet. Ključen element Slovenije je kolektiv, bo pa za dober rezultat včasih potrebna tudi sreča," je pred začetkom turnirja za spletno stran Rokometne zveze Slovenije povedal selektor reprezentance Janez Klemenčič.

(bš)

krško
rokomet

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja