Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
16.05.2022
14:32
Pišečki badmintonisti uspešni na dveh turnirjih
Foto: Badminton klub Pišece
V soboto in nedeljo je potekal tradicionalni turnir za pokal srebrne žogice Lendave, nastopilo je več kot 120 igralk in igralcev iz Češke, Madžarske, Hrvaške in Slovenije.

Pišečki badmintonisti na dveh turnirjih

Turnir v Lendavi

Najmlajši člani iz Badminton kluba Pišece se domov vračajo z eno medaljo. Jan Hotko je v kategoriji fantov posamezno do 11 let osvojil odlično tretje mesto. Medtem ko sta Mihael Škof v kategoriji fantje posamezno do 13 let in Laura Mataln Gerjevič v kategoriji deklet posamezno do 13 let osvojila skupna peto mesto. Solidno sta nastopila tudi Nej Bizjan v kategoriji fantov posamezno do 15 let in Brina Mijatovič v kategoriji deklet posamezno do 15 let, saj sta osvojila deveto mesto.

Turnir v Ljubljani

V Ljubljani pa je potekal predzadnji krog Li-ning lige 2021/22, na katerem je od članov iz Pišec nastopil zgolj Dejan Mikuš. Dejan je v kategoriji moški posamezno C osvojil drugo mesto ter se tako učvrstil na prvem mestu lige v sezoni. Zadnji krog lige bo 11. junija v Ljubljani. Še pred začetkom poletnih počitnic se bodo vsi posavski badmintonisti do 15 let naslednji teden pomerili še na pokalu Posavja.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

badminton klub pišece
pišece
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam