Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
04.05.2022
07:38
Lukec, festival
Foto: Plesni klub Lukec Krško
V soboto, 23. aprila, so se plesalci Plesnega kluba Lukec udeležili dveh tekmovanj, s katerih so se vrnili z lepo bero medalj. 

Lukci uspešni na dveh plesnih festivalih

Šenčur pri Kranju

V Šenčurju pri Kranju je potekal pokalni turnir Plesne zveze Slovenije, kjer so nastopili plesalci mladinske in članske street dance show male skupine. Mladinske plesalke Ema Rožman, Ema Drenik, Lena Vintar, Ula Rabič Zalokar, Nina Pacek, Nuša Kostrevc in Zarja Sevšek so si s točko Pool party priplesale odlično 2. mesto. Članska skupina v sestavi Ema Zildžovič, Valentina Pirc, Maruša Grmšek, Stella Resnik in Tjaša Aleksandra Komočar pa si je s točko Sodišče priplesala 3. mesto. Obe skupini sta se z osvojenimi rezultati uspešno kvalificirali na državno prvenstvo, ki bo konec junija. 

Križevci

V Križevcih na Hrvaškem pa je isti dan potekal mednarodni plesni festival Križevci Dance Cup, katerega pa se je udeležilo 37 plesalcev iz PK Lukec Krško in PK Lukec Sevnica. Med otroškimi hip hop formacijami so nastopili dve skupini in sicer so si srebrno medaljo priplesali plesalci skupine Sweets, bronasto medaljo pa plesalci skupine Future. Festivala se je udeležila tudi mala skupina Flow Masters iz Sevnice, ki jo sestavljajo Nina in Maja Šalamon, Hočevar Ela in Žana, Iza Brus, Zara Stanič, Zoja Horjak in Domen Mirt. Skupina si je med hip hop mladinskimi malimi skupinami priplesala zmago in zlato medaljo. 

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

Plesni klub Lukec Krško

plesni klub lukec
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice