Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
06.10.2020
19:46
Iztok Kapušin, Damjan Romih
Grafika: ePosavje.com
Po seriji petih porazov v novi sezoni 2. slovenske nogometne lige in sedmih točkah v desetih krogih prvenstva se je s klopi krškega drugoligaša poslovil glavni trener. V torek je že znan naslednik.

V desetih krogih s sedmimi točkami

V zadnjih petih krogih prav toliko porazov

KRŠKO Krški nogometaši so uspeli v 10. krogih letošnjega prvenstva zabeležiti dve zmagi, en neodločen rezultat in sedem porazov.

Dve zmagi, en neodločen rezultat in sedem porazov

V dosedanjem delu prvenstva so na domačem igrišču premagali Roltek Dob, z ekipo Jadran Dekani odigrali neodločenih 0:0 in na Ravnah na Koroškem so z 1:2 premagali Fužinar Vzajemce. S tem izkupičkom sedmih točk na drugoligaški lestvici zasedajo 13. mesto, minuli vikend pa so na domačem igrišču gostili kranjski Triglav in izgubili z 0:2 (0:1).

Iztok Kapušin ni več glavni trener članske ekipe

Po naših zanesljivih informacijah Iztok Kapušin, ki je v krškem klubu deloval od aprila 2019 kot vodja nogometne šole in nato po odhodu Andreja Panadića prevzel vodenje članske ekipe, od ponedeljka ni več glavni trener članske ekipe NK Krško. Krčani bodo sicer v 11. krogu 2. slovenske nogometne lige v soboto gostovali pri ekipi Vitanest Bilje.

Kapušin ponudil odstop, upravni odbor ga je sprejel

Kot so sporočili iz Nogometnega kluba Krško, je glavni trener članske ekipe Iztok Kapušin po tekmi s Triglavom ponudil svoj odstop, "ki ga je upravni odbor kluba tudi sprejel. Iztoku se za opravljeno delo s člansko ekipo zahvaljujemo. V klubu si želimo, da nam da na razpolago tudi svoje bogate pedagoške izkušnje in se vključi v delo z mladimi v NK Krško."

Damjan Romih, NK Krško

Damjan Romih je nov trener članske ekipe NK Krško

Leta 2012 je v krškem klubu že deloval

In kot so še dodali v krškem klubu, je vodenje članske ekipe "prevzel znani in izkušeni strokovnjak Damijan Romih. V klubu mu izrekamo dobrodošlico in mu želimo uspešno delo. Damijan je na svoji trenerski poti deloval v Celju, Dobu, Kidričevem in nazadnje v Rogaški in je v letu 2012 že deloval tudi v naši sredini."

(bš)

krško
nk krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja