Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
08.06.2022
07:23
Pokal osnovnih šol v karateju
Foto: Fight club Shony
V petek smo v Fight Clubu Shony organizirali Pokal osnovnih šol v karate katah in taekwondo poomsaeh.

Pokal osnovnih šol v karate katah in taekwondo poomsaeh

BREŽICE Tekmovalci so se med seboj pomerili v skupinah, ki so bile ločene po panogi, starosti in spolu in za kar nekaj naših članov je bila to prva tekmovalna preizkušnja. V svojih skupinah so prva mesta osvojili Zoja Šumlaj - karate - kate najmlajši, Neža Hotko - taekwondo - poomsae najmlajši, Izak Kerin - karate - kate malčki, Iva Glogovšek - taekwondo - poomsae malčice, Matej Zagmajster - taekwondo - poomsae - mlajši dečki, Leni Bizjak - taekwondo - poomsae - deklice, Lovro Zorko - taekwondo - poomsae - dečki.

Najboljši v vsaki kategoriji so prejeli medalje, tekmovanje pa je bilo za najmlajše člane klube predzadnje dejanje šolskega leta. Konec meseca jih namreč čakajo še izpiti za pasove (karate, taekwondo), boksarje pa izpiti programa "Boxing Master".

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

Ela Petan potuje na mladinsko evropsko prvenstvo

V mesecu juniju reprezentante čakata še dve glavni preizkušnji šolskega leta. Naslednji teden Ela Petan potuje v Prago na mladinsko evropsko prvenstvo, kjer se bo skušala vrniti na zmagovalni oder (lansko leto je namreč osvojila bronasto medaljo) in tretja tekma svetovnega pokala na Hrvaškem, na katerem bodo nastopili Ela Petan, Saša Petković, Tjaša Petković, Ana Sever in Dejan Debelak.

borilni športi
fotogalerija
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja