Skip to main content
V Posavju 6° C Torek, 23. 2024
26.10.2021
13:16
Posavski badmintonisti odlični v Zagrebu
Foto: BK Pišece
V soboto je v Zagrebu potekal badminton turnir Max BK Concordia Open 2021, na katerem je nastopilo 60 igralcev iz treh držav.

Posavski badmintonisti odlični v Zagrebu

ZAGREB Vrhunsko pripravljenost je pokazal Toni Hotko iz Badminton kluba PIšece, ki je osvojil zlato med posamezniki, zlato v igro dvojic ter 2. mesto v kategoriji mešanih dvojic. Zmago je v B kategoriji je tudi slavil Gregor Božič iz Badminton kluba Brežice v igri posameznikov, medtem ko je bil njegov klubski soigralec Luka Stjelja bronast v igri moških dvojic ter četrti v igri mešanih dvojic. Renata Matić, članica Badminton kluba Pišece, je v kategoriji mešanih dvojic B skupaj z Gregorjem Božičem osvojila peto mesto, medtem ko je Matej Ogorevc (BK Pišece) v kategoriji moški posamezno osvojil enajsto mesto.

Naslednji vikend v Ljubljani

Naslednji večji turnir, na katerem bodo nastopili posavski badmintonisti, bo drugi krog ADA badminton lige v soboto, 6. novembra, v Ljubljani. V nedeljo, 7. novembra, bo v Ljubljani na sporedu tretji krog 2. slovenske badmintonske lige kjer nastopajo člani Badminton kluba Pišece.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

(eP)

badminton klub pišece
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja