Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
19.01.2022
21:32
RK Krško, 1. B liga
Foto: arhiv ePosavje
V prvem delu prvenstva v 1. B slovenski rokometni ligi je zaradi virusa v ekipah odpadlo več tekem, tudi ena krške ekipe in dve tekmi sevniških rokometašev. Krčani so pred predstavili star obraz.

V krški ekipi znova znan obraz

KRŠKO V Rokometnem klubu Krško so pred začetkom letošnje sezone predstavili več novincev, a hkrati znane rokometne obraze. V Krško so se vrnili Marko Sintič, Blaž Žitnik, Boris Jazbec in Patrik Glaser, trenerju Kukavici je uspelo sestaviti odlično ekipo, odlično uigranost pa so fantje pokazali in dokazali na igrišču. Po 13. krogih so namreč neporaženi, na lestvici zasedajo 1. mesto in z optimizmom gledajo v nadaljevanje sezone.

Gašper Dular znova v Krškem

In prav pred nadaljevanjem so v krškem klubu predstavili še en znan obraz. Po sezoni in pol igranja v drugih klubih se je v Krško vrnil Gašper Dular. Levi zunanji igralec bo čez teden dni praznoval svoj 22. rojstni dan, svoje prve rokometne korake pa je naredil prav v krški dvorani. Prvo tekmo je za člansko ekipo Krškegodigral v sezoni 2016/2017, v naslednjih treh sezonah pa je v 65 tekmah dosegel 47 zadetkov, kažejo podatki Rokometne zveze Slovenije.

Gašper Dular

"Lepo bo spet igrati v Leteči dvorani"

"Vesel sem, da se vračam v domač klub v katerem sem preživel otroštvo in večino svoje kariere. Lepo bo spet igrati v Leteči dvorani pred krškimi navijači, zato se že veselim prihajajočih tekem," je ob prihodu nazaj v domačo jato povedal Dular.

(eP)

rokomet
krško

Pridružite se nam