Skip to main content
V Posavju 5° C Torek, 23. 2024
27.07.2022
13:54
Stadion v Brežicah
Foto: arhiv ePosavje
Tekme v novi sezoni 3. slovenske nogometne lige (SNL) se bodo začele v drugem avgustovskem vikendu, v 3. SNL vzhod bodo igrali nogometaši dveh posavskih ekip.

Začetek sezone v 3. slovenski nogometni ligi

BREŽICE Nova sezona 3. slovenske nogometne lige se bo pričela v soboto, 13. avgusta. V ligi Vzhod bodo nastopili nogometaši dveh posavskih ekip, NK Posavje Krško in NK Brežice 1919. Krčani bodo v prvem krogu gostovali na Ptuju pri ekipi Drava Ptuj, pri lanskih drugoligaših, medtem ko Brežičane čaka gostovanje v Podvincih.

Prvi posavski derbi bo 8. oktobra

Prvi posavski derbi v 3. slovenski nogometni ligi bo v 9. krogu, predvidoma 8. oktobra na stadionu v Brežicah. V drugem delu sezone bodo Krčani gostili Brežičane 29. aprila, sezona pa se bo po 26. krogih končala 27. maja.

Novi člani

V torek so v NK Posavje Krško registrirali tri novince, novi člani so postali Marko Felja, Maj Valentinc (oba sta prišla iz Krke) ter Dario Sivonjić (Bravo). Nekaj več nogometašev so registrirali Brežičani, iz Krke so prišli Jakob Črpič, Kristijan Irmančnik in Teo Krupić, iz NK Bregana Borna Radovanić, Urban Lipec in Peter Dimitrovski, iz NK Pušća pa Kristijan Božić.

krško
nogomet
nogometni klub brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi