Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
16.03.2021
19:09
Manca Renko, Atletski klub Radeče
Foto: Atletski klub Radeče
Atletinji Atletskega kluba Radeče Maja Knez in Manca Renko sta minulo soboto uspešno nastopili na Državnem prvenstvu za mlajše mladince in mladinke v dvorani v Novem mestu.

3. mesto in osebni rekord v troskoku

Državno prvenstvo v atletiki za mlajše mladince in mladinke v Novem mestu

NOVO MESTO Atletinji Atletskega kluba Radeče Maja Knez in Manca Renko sta minulo soboto uspešno nastopili na Državnem prvenstvu za mlajše mladince in mladinke v dvorani v Novem mestu. Maja je v teku na 400 m osvojila 10. mesto z novim osebnim rekordom 1.02,54 minute, Manca pa je v troskoku z novim osebnim rekordom 11,40 m osvojila 3. mesto in bronasto medaljo. S tem nastopom je Manca dokazala, da se ves čas za vožnjo in treninge v Celju obrestuje.

Fotogalerija (Foto: Atletski klub Radeče):

Tudi atleti so imeli v času zime težave s treningi

S tem tekmovanjem se je dvoranska atletska sezona zaključila. Bila je posebna in prilagojena ukrepom proti corona virusu. "Potrebno je omeniti, da so imeli atleti kar nekaj težav s treningi, saj so bile športne dvorane zaprte, zunaj se pa tudi ne da vsega narediti pri nizkih temperaturah in različnih vremenskih razmerah," je povedal Stanko Renko iz Atletskega kluba Radeče in dodal, da pohvaliti potrebno tudi dober nastop metalca Tima Povšeta, ki je na zimskem državnem prvenstvu v metih 28. februarja na Ptuju osvojil 5. mesto med člani z osebnim rekordom 53,90 m. Čestitke atletom in trenerjema Rafku Draščku in Hrvoju Fižuletu!

Doroteja Jazbec / vir AK Radeče

radeče
fotogalerija
atletika

Pridružite se nam

Zadnje novice