Skip to main content
V Posavju 5.7° C Torek, 23. 2024
13.04.2022
08:28
Karate klub Radeče, Rogaška Slatina
Foto: Karate klub Radeče
V nedeljo je v Športni dvorani Rogaška Slatina potekalo pomembno odprto WKF karate tekmovanje Rogaška Slatina Open 2022.

Radečani v Rogaški Slatini

RADEČE Iz Karate kluba Radeče se je tekmovanja udeležilo 13 mladih tekmovalcev, ki so odlično nastopali ter dosegli kar 13 uvrstitev na najvišja mesta ter dvakrat bili tik pod stopničkami. V svoji konkurenci so zmagali Neža Žlajpah, Miha Jager, kata mlajši kadeti in ekipa Edvin Hrvić, Vili Kramar, Anže Tratar - kata ekipno. Radečani so osvojili tudi pet drugih mest, Nik Slonecki v konkurenci dečkov, Alja Kramar med najmlajšiimi, Evgeny Priezzhev med dečki, Erik Esih v konkurenci mlajših kadetov ter ekipa Nik Slonecki, Evgeny Priezzhev, Erik Esih. 

Na tretjo stopničko zmagovalnega odra so stopili Emilija Sigmund v konkurenci malčic, Lili Kramar med deklicami, Loriana Mandić med malčicami, Anže Tratar med mlajšimi kadeti ter Vili Kramar v konkurenci dečkov. Četrto mesto so zasedle punce v postavi Neža Žlajpah,Emilija Sigmund, Alja Kramar, med kadeti pa je 5. mesto zasedel Edvin Hrvić.

Rezultati dajejo nov zagon

"S prikazanim smo zelo zadovoljni in ocenjujemo, da se v Radečah odlično razvija karate tako v športni smeri kot v smeri borilne veščine. Takšni rezultati dajo ekipi, ki vodi klub novi zagon in spodbudo za nadaljnjo uspešno delo," pravijo v radeškem klubu.

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

borilni športi
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi