Skip to main content
V Posavju 5.5° C Četrtek, 25. 2024
04.03.2022
21:36
RK Sevnica
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški rokometaši se iz Izole vračajo z zmago in dvema točkama, Posavci so na Obali namreč slavili že po zadnjem zvoku sirene, strelu s sedmih metrov, s sedmih metrov je bil uspešen Kozole.

RD Butan Plin Izola : RK Sevnica
24:25 (12:13)

RD Butan Plin Izola:
Jurič, Bekrič 1(1), Alessio, Smej 2, Čikotić, Poberaj 8(2), Dugajlić 2, Šmigoc, Orbanić, Stopar 4(2), Dolenc 3, Galina 4.

RK Sevnica:
Pinterič 2, Mrgole 5(2), Kovačič, Vidmar, Mastnak, Nunčič, Cigler 9, Daks, Kuhar 1, Štarkl, Kolman, Fatić, Kozole 5(1), Knez 3, Kroflič.

Sedemmetrovke:
RD Butan Plin Izola 6(5), RK Sevnica 4(3)

Izključitve:
RD Butan Plin Izola 6 minut, RK Sevnica 10 minut.

S peto zmago so se utrdili na 5. mestu lestvice

IZOLA Sevniški rokometaši se iz Izole vračajo z osmo letošnjo zmago, ko so z dobro igro in končnim rezultatom 24:25 (12:13) presenetili Primorce, še do nedavno ene prvih favoritov za napredovanje v 1. slovensko rokometno ligo. Sevničani so srečanje dobro začeli, po prvih 30. minutah vodili z zadetkom prednosti, na semaforju je pisalo 12:13.

Vroča zadnja minuta

Zadnja minuta je bila še kako zanimiva, ob izenačenem rezultatu so imeli napad domači, gostje so jih na poti proti golu večkrat prekinili, s petnajsto obrambo na tekmi pa je Nunčič Sevničanom slabih 20 sekund pred koncem priskrbel zadnji napad, napad za zmago. Trener Rantah je vzel minuto odmora, fantom dal zadnja navodila in ko je že kazalo, da se bo srečanje končalo z neodločenim rezultatom, je Mrgole po levi prodrl v domači kazenski prostor, oglasila se je sirena, sodnika Turnšek in Čretnik pa sta pokazala na sedemmetrovke. Kozole je bil uspešnejši od domačega vratarja Čikotića, Sevničani so se lahko na Primorskem tako veselili lepe zmage.

(eP)

rokomet
rk sevnica
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi