Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
27.08.2021
15:46
Jure Blaževič
Foto: arhiv ePosavje
Trebanjski rokometaši bodo v petek ob 18. uri odigrali 1. krog kvalifikacij EHF lige, ko bodo v domači dvorani odigrali srečanje z ekipo TTH Holstebro.

Rokometni vratar Jure Blaževič na pomoč Trebanjcem

BREŽICE "Zaradi določenih težav med vratnicama se je vodstvo kluba hitro odzvalo in poiskalo zamenjavo za Aljošo Čudiča ter Urha Brano. Že danes bosta za nastop na evropskem spektaklu kandidirala vratarja Jure Blaževič iz Dobove in izkušeni črnogorski čuvaj mreže Radivoje Ristanović, ki je nazadnje branil v hrvaškem Zagrebu," so sporočili iz trebanjskega kluba. 

Blaževič: "Zahvaljujem se za izkazano podporo"

Uroš Zorman, trener trebanjske ekipe, bo na Blaževiča lahko računal za čas evropskih obračunov, nekdanji črnogorski reprezentant Ristanović pa ostaja član trebanjskega kluba še vsaj do konca prvega dela sezone.

"Trebanjski klub ima določene težave na vratarskem položaju, zato so se v vodstvu odločili, da mi ponudijo priložnost branjenja na tej izjemno pomembni tekmi. Zahvaljujem se celotni upravi in strokovnemu štabu za izkazano podporo, nastop na tekmi pa bo omogočen tudi zaradi uspešnega medsebojnega sodelovanja klubov, za kar sem izredno hvaležen Dobovi," je ob tem povedal Jure Blaževič.

 

"Blaževič velja za enega najperspektivnejših čuvajev mreže v domači ligi"

"Po nesrečni situaciji smo se v klubu hitro odzvali in poiskali zamenjavo v vratih. Najprej smo se ozrli na slovenski prostor, kjer Jure Blaževič iz Dobove, kateri se v imenu RK Trimo Trebnje zahvaljujem za korektnost in pomoč, velja za enega najperspektivnejših čuvajev mreže v domači ligi," je dodal direktor kluba Saša Pekeč"V naše vrste nam je uspelo pripeljati tudi vrhunskega vratarja Radivoja Ristanovića. Ima dolgoletne izkušnje iz EHF Lige prvakov, nazadnje pa je uspešno branil v Zagrebu. Verjamem, da nam v prihodnje lahko še kako pripomoreta na parketu.”

(bš, eP)

rokomet
mrd dobova
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja