Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
08.10.2020
18:38
Mažoretna dogodivščina
Foto: Krške mažoretke
Krške mažoretke so se podale v naravo, na pravo mažoretno dogodivščino in ob tem je nastal spodnji zapis.

Mažoretna dogodivščina

RAKA Manj nastopov, a še večja želja po druženju. Zadale smo si, da se podamo v naravo in spoznavamo naše kraje. Prva v vrsti je Raka, manjši kraj, le nekaj kilometrov iz Krškega. Kakor hitro je bilo možno smo iz asfalta stopile proti gozdu, kjer smo se igrale in plesale. Od daleč smo si ogledale prav posebno železnico. Ne, po njej ne pelje potniški vlak, še manj tovorniški. Skrita med drevesi, za prav posebne dogodivščine.

Med potepanjem mimo sadovnjakov in vinogradov, smo nabrale še kostanj. Morda bi morala biti naša naslednja dogodivščina kostanjev piknik? Prečudovit razgled na Gorjance in širno krško kotlino nas je navdajal vso pot. Z rožami obdane hiše, prestrašene mačke in prijazni psi, so nas pozdravljali vse do grada Raka. Tam smo najprej zaplesale in se okrepčale. In za konec vstopile na dvorišče gradu, kjer smo se zopet igrale in plesale.

Fotogalerija (Foto: Krške mažoretke):

Po treh urah smo se vrnile h gasilskem domu, kjer smo našo pot in druženje zaključile na igralih. Upamo, da nam bo vreme naklonjeno, da mažoretne dogodivščine nadaljujemo in raziskujemo naše kraje. Sledijo Zdole. Kdor bi se nam pridružil naj dvigne roke. Hvala Krajevni skupnosti mesta Krško in občini Krško za podporo našega delovanja.

Glasba: MorningLightMusic
Montaža: Imprez - Emine dogodivščine

Krške mažoretke

krško
krške mažoretke
video
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja