Skip to main content
V Posavju 6.1° C Četrtek, 25. 2024
03.08.2022
10:19
Benjamin Šeško
Foto: Red Bull Salzbrug
19-letni Radečan Benjamin Šeško postaja eno prvih imen letošnjega prestopnega roka na evropski nogometni sceni. Po poročanju španskih medijev se zanj zanima šest velikanov. Komu kaže najbolje?

Zanimanje za Radečana pokazalo šest velikanov

Bo končal v Manchester Unitedu?

Radečan Benjamin Šeško postaja eno osrednjih imen zaključka nogometnega prestopnega roka v evropskih ligah. Po poročanju španskega Munda Deportiva je zanimanje za 19-letnega nekdanjega člana NK Krško, Domžal in zdaj RB Salzburga pokazalo šest velikanov evropskega in svetovnega nogometa. 

Real, Barca, Atletico, PSG, Chelsea, Liverpool in United

Kot bi rekli v naših krajih, so na Šeška "učk vrgli" Real Madrid, Barcelona, Atlético de Madrid, PSG, Chelsea, Liverpool in Manchester United. In prav Manchester United naj bi bil vodilni med omenjeno šesterico klubov. Medtem ko je eden bolj znanih in verodostojnih spremljevalcev nogometnih prestopov v svetu Fabrizio Romano dopoldne v svojem podkastu Here we go najavil, da imajo v Manchester Unitedu v tem tednu v načrtu nove pogovore s predstavniki Benjamina Šeška.

50 milijonov evrov?

Napovedi (in ugibanja) nekaterih poznavalcev nogometnih prestopov gredo celo tako daleč, da so razkrili višino prestopa mladega Radečana. Po spletu je zaokrožila številka - nič manj in nič več kot - 50 milijonov evrov. Nekateri španski spremljevalci nogometa poročajo, da je bil pred dvema letoma Šeško blizu prestopa v Barcelono za 6 milijonov evrov, a tedanji predsednik katalonskega velikana Bartolomeu prestopa ni potrdil. Kje bo v novi sezoni brcal Šeško bo tako dokončno znano v naslednjih dneh.

nogomet
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja