Skip to main content
V Posavju 3.8° C Četrtek, 25. 2024
26.09.2022
08:57
Sevničani na otroški kickboxing ligi v Izlakah
Foto: KBV Sevnica
Mladi sevniški kickboksarji so se to soboto prvič udeležili slovenske otroške kickboxing lige, ki ga je organizirala Kickboxing zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim izvajalcem Pon Do Kwan Izlake.

Sevničani na otroški kickboxing ligi v Izlakah

IZLAKE Na tekmovanju so sodelovali Kickboxing klubi iz Domžal, Nove Gorice, Ptuja, Zagorja, Izlak, Sevnice in Kopra. Konkurenca je bila zelo močna, saj je bilo med njimi tudi nekaj državnih prvakov. Najboljši posameznik je bil Aljaž Rutar, ki je osvojil kar dve zlati medalji, v poligonu in v borbah PF med mlajšimi kadeti.

Za izjemno presenečenje pa je ob koncu tekmovanja poskrbel še Matic Paskvale, ki je v finalu premagal letošnjega državnega prvaka iz Nove Gorice. Že v polfinalni borbi za finale ga je precej namučil tudi drugi sevniški predstavnik te discipline Matic Grilc, ki je po dveh rundah na koncu žal izgubil z minimalnim izidom. Tudi ostali mladi športniki in športnice so se odlično odrezali.

Fotogalerija (Foto: Klub borilnih veščin Sevnica):

Kako so nastopili Sevničani?

V disciplini poligon je bila med deklicami Jeler Lejla odlična druga, med mlajšimi kadeti Aljaž Rutar prvi in Maksimiljan Stopar, drugi. Ravno tako je bil drugi Matic Paskvale pri starejših kadetih. V disciplini na elektronski boks vreči je med deklicami Dalia Okanović osvojila 3.mesto, pri dečkih pa je Žiga Božič za las zgrešil zmagovalne stopničke. V isti kategoriji je odlično peto mesto osvojil Maks Krajnc. V kategoriji mlajših kadetinj pa je Nina Paskvale osvojila 3.mesto, enako uvrstitev je dosegel pri mlajših kadetih še Gašper Sladič. V borbah PF sta zlato medaljo osvojila Aljaž Rutar in Matic Paskvale, srebrno Anže Kermc, Nina Paskvale in Tilen Požun, bronasto pa Maksimiljan Stopar in Matic Grilc.

Osvojili 14 medalj

Skupno so mladi člani KBV Sevnica na debitantskem nastopu na slovenski otroški kickboxing ligi osvojili kar 14 medalj, od tega so sedaj bogatejši za nove 3 zlate, 6 srebrnih in 5 bronastih medalj.

borilni športi
sevnica
kbv sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi