Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
12.10.2020
13:12
Sevnica se ponaša z edino žensko futsal ekipo, Klub malega nogometa Sevnica, v Posavju. Dober mesec po žrebu parov se je pretekli vikend začela 8. sezona ženske futsal lige.

KMN Slovenske gorice : KMN Sevnica
4:2 (1:2)

KMN Slovenske gorice:
Tuš, Adam, Lorbek, Hornakova, Šnofl, Senekovič, Cene.

KMN Sevnica:
Pincolič, Primc, Stipič, Dimič, Andrejčič, Kukovič, Žniderič, Al Nawas.

Prvi polčas

Prva tekma 8. sezone je potekala v soboto, 10. oktobra 2020, v Slovenskih Goricah. Dekleta KMN Sevnica so se v prvem krogu pomerila s trikratnimi državnimi prvakinjami, KMN Slovenske gorice. V prvem polčasu so dekleta prikazale odlično igro, borbenost, nepopustljivost in srčnost ter odšle na odmor s prednostjo 2:1.

Drugi polčas

V drugem polčasu pa so kljub borbenosti in "garanju" na igrišču prejele 3 zadetke. "Tokrat je bila sreča in kar nekaj sodniških odločitev na strani nasprotnic, kar so te s pridom izkoristile. Vendar dekleta domov niso odšla sklonjenih glav. Na igrišču so pustila srce in kljub porazu pokazale, da resno ciljajo na visoko mesto v letošnji sezoni," so sporočili iz kluba.

Na tekmi sta zadetka za KMN Sevnica prispevali Eva Primc v 4. minuti in Nuša Kukovič v 6. minuti. Razliko je v 16. minuti prepolovila Sara Adam in v 28. minuti izenačila rezultat na 2:2. Sara Adam je v 29. minuti povišala prednost KMN Slovenske gorice na 3:2, končno zmago pa je potrdila v 35. minuti Jerneja Senekovič.

Sevničanke v ženski futsal ligi

Tekma je bila zaradi ukrepov preprečitve novega korona virusa odigrana za zaprtimi vrati ob upoštevanju vseh priporočil NIJZ. Dekleta KMN Sevnica so tekmo prenašale v živo preko njihovega facebook profila.

Naslednja tekma 18. oktobra 2020 v Košani

"Vsem, ki so spremljali tekmo, navijali za dekleta in bili tako ali drugače v mislih z dekleti, se zahvaljujejo! Naslednjo tekmo bodo dekleta KMN Sevnica odigrala 18. oktobra 2020 v Košani. Nogomet jih je naučil, da je slediti sanjam pomembnejše od sanj samih. V nekaj se globoko in z iskreno srčnostjo potopiti - nenehno se izboljševati, nikdar ne odnehati... To je izpolnitev. To je uspeh," še dodajajo v klubu.

(KMN Sevnica, eP)

sevnica
nogomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja