Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
25.11.2021
18:40
RK Sevnica, 1. B liga
Foto: arhiv ePosavje
V 9. krogu 1. B slovenske rokometne lige so odpadle tri tekme, med njimi tudi tekma med Sevničani in Trboveljčani. No, v naslednjem krogu bodo plavi znova počivali.

Sevničani brez tekme tudi v 10. krogu lige

SEVNICA Po nepopolnih 9. krogih sevniški rokometaši z osmimi odigranimi tekmami in sedmimi točkami na lestvici zasedajo 6. mesto. Minulo soboto so ostali brez tekme s trboveljskim Rudarjem, zdaj pa je virus odnesel tudi srečanje z ekipo RD Alples Železniki, lahko razberemo iz spletnega sistema Rokometne zveze Slovenije za spremljanje rokometnih tekem.

Krčani v Radovljici

Krčani v tem krogu odhajajo na gostovanje k ekipi RK Frankstahl Radovljica, tekma bo v soboto ob 19. uri. Četudi bodo ta vikend rokometaši v 1. B slovenski rokometni ligi odigrali srečanja 10. kroga, je že zdaj jasno, da je prvi del sezone zaznamoval COVID-19. Med trinajstimi ekipami, pred začetkom sezone je iz lige izstopila ekipa Brežic, namreč ni niti ene ekipe s polnim izkupičkom odigranih srečanj. Največ (8) srečanj je odigralo pet ekip, še najmanj (5) tekem imajo za seboj rokometaši RD Moškanjci - Gorišnica.

(bš, eP)

rk sevnica
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja