Skip to main content
V Posavju 7.3° C Četrtek, 25. 2024
03.03.2022
13:31
Gorazd Škof
Foto: Eulen Ludwigshafen
Gorazd Škof se vrača v slovensko člansko rokometno reprezentanco, a tokrat v drugačni vlogi, kot smo ga bili vajeni doslej.

Škof trener vratarjev v članski reprezentanci

LJUBLJANA Novoimenovani selektor slovenske članske rokometne reprezentance Uroš Zorman je imenoval svoje pomočnike v strokovnem štabu moške članske reprezentance. Z Rokometne zveze Slovenije so sporočili,, da bo vlogo pomočnika opravljal Luka Žvižej, trener vratarjev pa bo Gorazd Škof.

Na seznamu za prvi cikel kvalifikacij za svetovno prvenstvo dva naša

Selektor Zorman je razkril seznam rokometašev za prvi cikel kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2023, na sta dva posavska rokometaša - desni zunanji Nejc Cehte in vratar Jože Baznik. V primerjavi z zadnjo reprezentančno akcijo na seznamu ni Urha Kastelica in Blaža Janca, slednji je nedavno uspešno prestal operacijo slepiča.

Kdo je še na Zormanovem seznamu?

Poleg omenjenih dveh so na seznamu še Klemen Ferlin in Miljan Vujović, Gašper Marguč in Domen Novak, Darko Cingesar, Tilen Kodrin in Tadej Mazej, Blaž Blagotinšek, Matej Gaber in Miha Kavčič, Nik Henigman, Aleks Kavčič in Borut Mačkovšek ter Jure Dolenec in Matic Grošelj, Dean Bombač, Domen Makuc, Staš Skube, Aleks Vlah in Miha Zarabec.

(eP)

rokomet
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja