Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
27.06.2022
12:01
Karate klub Brežice, pasovi
Foto: Karate klub Brežice
Karate klub Brežice je izpeljal tradicionalne izpite za višje stopnje pasov. Preizkus so opravljali člani več različnih skupin.

Šolsko leto zaključili z izpiti za karate pasove

BREŽICE "V času izpitov in med čakanjem na rezultate je bilo veliko čustev, od zmede, strahu, solz ter na koncu veselja. Vse to je del odraščanja v športu in v življenju nasploh, zaradi tega smo boljši, močnejši in odločnejši. S tem dejanjem smo v klubu zaključili zelo uspešno šolsko leto, kjer so vsi vadeči zelo napredovali," pravijo v Karate klubu Brežice.

72 kolajn

V tem letu se je izkazala tudi mlada generacija tekmovalcev karate kluba Brežice saj so na različnih mednarodnih turnirjih, državnih prvenstvih in državno pokalnih tekmovanjih osvojili že izjemnih 72 kolajn(15 zlatih, 19 srebrnih, 38 bronastih). 

Trije Brežičani v Poreč

Avgusta se bodo znova dobili na blazinah, tekmovalci se bodo začeli pripravljati na jesenski del tekmovanj. Trije člani Maja Lazanski, Maja Lakner in Luka Cicvarić se bodo kot člani kadetske reprezentance udeležili svetovnega pokala v Poreču, ki bo potekal prihajajoči vikend.

karate klub brežice
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja