Skip to main content
V Posavju 5.2° C Sreda, 24. 2024
10.12.2021
18:43
RK Krško
Foto: arhiv ePosavje
V sredo se je končala prva tekma 1/16 finala rokometnega Pokala Slovenije. Po prvotnih načrtih bi se moral ta krog pokalnega tekmovanja končati v letošnjem letu. A so pet tekem prestavili v leto 2022.

Krčani 26. januarja, Sevničani še 14 dni pozneje

KRŠKO Na Rokometni zvezi Slovenije so pet tekem 1/16 finala Pokala Slovenije prestavili v leto 2022 in med omenjenimi petimi sta tudi tekmi posavskih rokometnih ekip. Krčani bodo tako prvoligaško ekipo Slovenj Gradca v domači dvorani gostili v sredo, 26. januarja 2022, še za 14 dni pozneje pa so prestavili tekmo v Sevnici med domačini in prav tako prvoligaško ekipo MRK Ljubljana.

In koliko tekem še do konca letošnjega leta?

RK Krško

Tako bodo krški rokometaši ta del prvenstva končali s tekmo 12. kroga, ko to soboto gostujejo v Železnikih pri ekipi RD Alples Železniki. Prvenstvo se bo pred februarskim nadaljevanjem sicer zaključilo v soboto, 17. decembra, ko bi morali zeleni odigrati posavski derbi z Brežičani, tako pa zaradi njihovega nesodelovanja v letošnji izvedbi 1. B članske rokometne lige Krčani to soboto počivajo. In odhajajo predčasno na počitnice.

RK Sevnica

Sevničani so počivali minuli vikend in bodo ta konec tedna po skoraj mesecu dni brez tekem (20. novembra je odpadla tekma z Rudarjem, 27. novembra pa z Železniki) v 12. krogu gostovali na Igu pri ŠD Mokerc - KIG. Na zimski odmor bodo odšli po tekmi 13. kroga in gostovanju novomeške Krke.

(eP)

rk sevnica
krško
rokomet
rokometni klub krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja