Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
25.09.2019
14:11
Foto: Gospod Ficko Tenis
V uspešni organizaciji Teniškega kluba Krmelj - Condor Tenis se je na odprtem prvenstvu Dolenjskega teniškega satelita, ki je potekalo v soboto v vseh kategorijah pomerilo 90 otrok.

Dolenjski teniški satelit

Mladi tenisači odlični v Krmelju

KRMELJ Tekmovalno ekipo regionalne teniške šole Gospod Ficko Tenis, ki ima svoj sedež v Sevnici, je zastopalo 20 igralcev iz enot Sevnica, Boštanj, Mirna ter Trebnje in so dosegli odlične rezultate.

Osvojili več prvih mest

Mark Jezdimirovič je v mini tenisu A osvojil 1. mesto, Patrik Malnar je na najvišjo stopničko stopil v mini tenisu B, Marko Miljatovič je bil v tem tekmovanju drugi. Lina Sarhatlić je v mini tenisu B zasedla 3.-4. mesto, Una Grubešič je bila najboljša v midi tenisu in na tenisu do 10 let. Nikola Grubešič je v kategoriji tenis 11-13 let osvojil 2. mesto, 3. - 4.mesto pa v tenisu nad 13 let, kjer pa je bil najboljši Benjamin Strajnar.

Tekmovalni tenis se povezuje

"Na splošno je v posavsko-dolenjskem tenisu prepoznati, da število novih tekmovalcev narašča, vedno več otrok igra tenis, tekmovalni tenis se povezuje na ravni klubi - trenerji - starši - tekmovalci, obstoječa teniško-športna infrastruktura pa postaja bogatejša s ponudbo ter aktivnejša," ob tem pravi Gregor Ficko, vodja omenjene teniške šole.

(bš)

sevnica
tenis

Pridružite se nam