Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
16.06.2021
08:12
Fight Club Shony
Foto: Fight Club Shony
V soboto, 13. junija 2021, je v Šenčurju pri Kranju pod okriljem Karate zveze Slovenije, potekala 2. Pokalna tekma za leto 2021.

Tjaša, Ela in Saša v Šenčurju na stopničkah

ŠENČUR V konkurenci 46-ih klubov in 351-ih nastopov so vse tri članice Fight Cluba Shony  nastopile v velikem finalu in ni veliko manjkalo, da bi kar vse tri stopile na najvišjo stopničko.

V kategoriji mlajših kadetinj do 50kg je zmago iz 1. pokalne tekme ponovila Tjaša Petković, ki je konkurenco ugnala s točkovnim rezultatom 5:0, kar pomeni, da v vseh dvobojih ni prejela niti ene točke. Saša Petković je bila pri kadetinjah nad 54kg v prvem krogu prosta, v drugem je premagala Čuhalevo iz Kranja, v tretjem Pečkovo iz Radvanja, v finalu pa žal klonila proti stari znanki Muzikovi. Tekmovanje je končala na drugem mestu.

Vstopnico na mladinsko EP pri mladinkah do 53kg je z zmago vnovič upravičila Ela Petan in potrdila odlično pripravljenost pred prihajajočimi velikimi tekmovanji. Na zadnjih petih tekmovanjih je nanizala 9 zmag, na nasprotnicah dosegla 27 točk in jih prejela 13.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

Člani Fight Cluba Shony so na prvih dveh tekmovanjih Pokala Slovenije osvojili 9 medalj, od tega 4 zlate, 3 srebrne in 2 bronasti. Vztrajno delo in prizadevnost na treningih naših reprezentantov v času epidemije in omejitev na področju športa danes rojeva sadove in z mesecem julijem vstopamo samozavestni na prvo večjo preizkušnjo letošnjega leta - svetovni pokal WKF Karate 1 Youth League, ki se bo odvijalo med 2. in 4. julijem 2021, v Poreču na Hrvaškem.

(Fight Club Shony, eP)

brežice
borilni športi

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja