Skip to main content
V Posavju 7.9° C Sreda, 24. 2024
10.06.2019
14:57
Foto: NK Krško
V Wolfsbergu v Avstriji je potekal mednarodni nogometni turnir, ki so se ga udeležile kar tri selekcije Nogometnega kluba Krško. Nastopili so odlično, rezultate objavljamo v nadaljevanju novice.

Selekcija U12

Že prvi tekmovalni dan je nakazal, da se bodo naši fantje borili za najvišje uvrstitve, saj so praktično proti vsakem nasprotniku pokazali, kdo je favorit tega velika mednarodnega dogodka. Selekcija U12, ki jo vodi Žiga Jurečič, je tekmovanje pričela z zmagami proti Unionu iz Larsberga (Avstrija), češkemu FK Kralupy in avstrijskemu SZ Marswiesse, remizirali pa so z italijanskimi Udinami, v zadnjem krogu pa odpravili še domači ASTV Wolfsberg. V drugem tekmovalnem dnevu so v velikem finalu na ASTV Areni suvereno premagali gorenjske Lesce z visokih 5:1 in zasluženo osvojili turnir.

Seleckija U13

Varovanci trenerja Dženana Zaimovića so v svoji tekmovalni kategoriji nalogo opravili z odliko. Premagali so namreč popolnoma vse nasprotnike. V vasici St. Michael, nedaleč od Wolfsberga, kjer je potekal prvi tekmovalni dan, so fantje selekcije U13 premagali nasprotnike: madžarski Puebla FS, avstrijski SV Dinamo Helfort, domači ASTV Wolfsberg in italijanski USD Longare. V nedeljo so odpravili še Club Altura iz Italije in češki AFK Nehvidzy. V velikem finalu na ASTV Areni v centru Wolfsberga pa so se znesli še nad italijanskim Don Bosco Alessandria in jih dotolkli z visokih 7:0. V lasti našega kluba je tako pristala tudi druga lovorika.

V Krško prihajamo kar s tremi osvojenimi pokali za naslov najboljših selekcij U12, U13 in U15 Wolfsberg Cupa 2019.

Vir: NK Krško

Selekcija U15

Za popolni dan krškega nogometa v osrčju okrožja Lavantal na avstrijskem Koroškem je poskrbela tudi četa trenerja Saše Milaimovića. Fantje selekcije U15 so pometli s konkurenco. V skupinskem delu tekmovanja so premagali avstrijski Perchtoldsdorf, slovaški Nepkert Miskolci, madžarski Elöre Bekecsaba in poljski KS Krobianka. V finalu jim je nasproti stal domači ATSV Wolfsberg, ki pa mu tudi podpora domačih gledalcev in njihovega stadiona ni pomagal. Krčani so jih premagali z visokih 4:0 in veselje se je lahko pričelo. V Krško prihajamo kar s tremi osvojenimi pokali za naslov najboljših selekcij U12, U13 in U15 Wolfsberg Cupa 2019

NK Krško

nk krško
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi