Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
22.10.2021
20:02
RK Krško
Foto: arhiv ePosavje
Petkovi tekmi v 1. B slovenski rokometni ligi sta prestavljeni na kasnejši termin, so sporočili prek spletne strani Rokometne zveze Slovenije.

Tekmi v Izoli in na Mokercu prestavljeni na kasnejši termin

IZOLA Po posavskem rokometnem derbiju med Krškim in Sevnico, v katerem so bili boljši Krčani, bi morali ta konec tedna krški rokometaši gostovati v Izoli. Pred srečanjem 7. kroga 1. B rokometne lige je vse kazalo, da bo to pravi rokometni derbi vodilnih ekip na lestvici. A je virus rekel ne.

Virus je rekel ne

Večerno tekmo med ekipo RD Butan Plin Izola in ekipo Rokometnega kluba Krško so morali namreč zaradi pojava virusa v domači ekipi prestaviti na kasnejši termin. Prav tako je zaradi enakega razloga odpadla tekma na Igu, kjer bi morali igrati domačini in rokometaši RD Moškanjci - Gorišnica. V tem krogu Sevničani v soboto gostijo ekipo RK Dol TKI Hrastnik.

6. novembra zaostala tekma na Igu

Krčani bodo tako naslednje srečanje, če bo seveda z virusom vse šlo po načrtih, odigrali čez dva tedna, 6. novembra je namreč na Igu na sporedu zaostalo srečanje 1. kroga prvenstva. Tekma bi morala biti 10. septembra, a je odpadla zaradi - ja, pravilno ste ugotovili - virusa.

7. krog 1. B rokometne lige:

  • RD Butan Plin Izola : Krško, prestavljeno
  • ŠD Mokerc - KIG : RD Moškanjci - Gorišnica, prestavljeno
  • RK Grosuplje : RK Frankstahl Radovljica, petek, 20:30
  • ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RD Rudar, sobota, 19:00
  • RK Sevnica : RK Dol TKI Hrastnik, sobota, 19:00
  • RK Črnomelj : RD Alples Železniki, sobota, 19:00

(bš, eP)

rk sevnica
rokomet
rokometni klub krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja